maanantai 13. huhtikuuta 2015

Namupalleron hökötykset osa 2

Rakennushimo iski jälleen. Teen aina vähän tylsän värisiä taloja, niinpä tällä kertaa alotin rakentamisen sillä mielellä, että nyt mahdollisimman värikästä. Tästä tuli aika ihana, voisin muuttaa tonne asuun! :)




Toi Lunan aita ja noi ruusuhommelit on varmaankin mun lemppariesineet koko Simssissä. Meinasin kuolla järkytyksestä kun Lunan sivuilta ei enää pystyny lataan ja olin hukannut ton aidan johonkin, mutta onneks löysin sen MTS:stä.
Korppeja vaan lentelee. 
Tässä on roskakatos puskien takana. Tein tämmösen aina Sims 2:ssa, mut jotenkin unohdin sen kun siirryin kolmoseen.
Uima-allas, josta yritin tehdä lammen näkösen.
Bongaatko kilpikonnan :D 
Sitten siirrytään sisälle. 
Eteinen. En oo ikinä ennen käyttäny tota EA:n hirven päätä misään :D
Mitä olis eteinen ilman kasvillisuutta?
Portaikko yläkertaan ja oleilutila.
Näkymä olohuoneeseen ja keittiöön. Tosta hyllystä tuli kyllä söpön värinen :) 
Keittiö. Innostuin täytteleen noita tasoja omspilla aika paljon. Jos tässä talossa meinaa pelata niin täytyy  kyllä poistaa jotain että simit voi tehdä ruokaa :D 

Ikkuna sisällä?? No miksei.
Pirteen värinen pikkupöytä :)
Pinkki sohva <3
Ruokailuhuone
Tulee nälkä kun kattoo tota kalkkunaa :)
Alakerran vessa. 
Minkäköhän takia pöydille saa laitettua normaalisti ihan hirveen vähän tavaroita? Olis kiva jos niitä pystyis siirteleen samalla tavalla kun lattioille Alt:illa. Onneks on se omsp. Nyt yläkertaan.
Tämä on mun ihan ehdoton lempipaikka tässä talossa.  
Ihanat muffinssiseinäkoristeet <3
Sama huone mut hiukan eri suunasta. 
Ja siinä pilkistää lastenhuoneen ovi. Mullakin oli joskus tollanen Ei poikia-paperi ovessa vaikkei mulla ees oo veljiä :D 
Ihana turkoosi pylvässänky :)
Leluja, leluja ja lisää leluja
Teiniparatiisin ovi
Oli tuskallista laittaa toi keksipurkki herkkulakossa, ne näyttää liian aidoilta :D
Seinä, joka on ehkä aavistuksen liian pinkki.
Namupallero jälleen vauhdissa pöytiä täyttämässä..
Onkohan noita ruusuja jo liikaa :D 
Tuon värisen pianon mäki voisin kotiin hommata :)
Datausnurkkaus
Se pakollinen taiteilijanurkka
Ylin kerros
Pinkkiä, ihan liikaa pinkkiä D:
Varmaan tosi mukavaa nukkua tommosessa pensaassa -.-
Tähän ruusu-unelmaan laitoin asuun alienperheen. Mun alienien silmät muuttuu teininä tavallisiks silmiks, miksköhän kummassa? Se on ihan tyhmää, netistä kun ei edes löydy kunnollisia mustia silmiä koska niissä näkyy iiriksen rajat. 
Nessa Messier on siis tämän iloisen äidin nimi.  
Nessan ihana mies Andromeda Messier :D (Andromedan galaksi eli Messier 31  on Linnunrataa lähinnä oleva suuri galaksi eli oon todella luova nimien keksijä)
Melkonen ero simien ulkonäössä nyt kun hankin sen HQ-modin O.O En uskalla vaan pitää sitä koko ajan päällä koska pelkään että mun näytönohjain räjähtää :(
Ja vielä lisää lähikuvia :D 
Herschel, tuttavallisemmin Shelly se siinä osti töttörön
Simit on niin söpöjä kun ne syö jäätelöö :) 
Tässä on Shellyn isosisko Medae. Nyt on neidillä kyllä pahat mielessä..
Julmaa :(


*****

Tähän on nyt hyvä lopettaa. Jotenkin mue ei oikein kirjotuttanu mutta toivottavasti tekstin vähyys ei häirinnyt teitä :)

4 kommenttia:

  1. Ihana talo, vaikkakin vähän liian värikäs ja ehkä hieman liian tyttömäinen mun makuun mutta alienperheelle tuo on juuri sopiva :D Ite etin aina inspiraatiota Tumblreista/Houzz.comista, vaikka en sieltä ikinä katsokkaan MALLIA taloon, kiertelen siellä vaan välillä katselemassa ja sitten pelissä muistan ne kuvat ja teen huoneista samantyylisiä :D

    Talon ulkomuoto oli eniten mun mieleen, sisällä huoneet vähän sattu silmiin värikkyyden takia, mutta tykkään sisällä tuosta, miten ihania pikku esineitä oot ripotellut ympäri taloa. :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan toi kyllä aika moinen :D Mäki yritän kattella jotain taloja, mut sit jossain vaiheessa vaan kyllästyn ja rupeen tekeen oman pääni mukaan.

      Kiitos kommentista :))

      Poista
  2. Ihanan värikäs talo! Itellä tulee tehtyä aina tylsiä, perusväreillä rakennettuja hökkeleitä. :D Tykkään tosi paljon että talo näyttää asutulta, kaikkine tilpehööreineen. Vaikka tällä mun koneella peli hidastuu helposti jos iso talo on täynnä tavaraa. :D

    Tuo uima-allas on järjettömän hienosti tehty! Nyt se on kuin lampi, missä simit voivat uida! Kiitos ideasta, tätä tulen kyllä kokeilemaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sellasia mäkin yleensä rakennan :D Joo en mäkään yleensä pysty pelaan noilla mun rakentavilla tilpehööritaloilla mut niitä on silti hauska rakennella :)

      Kiitoksia! :) Siitä vaan, ei vaan kannata laittaa liikaa vesikasveja xD

      Poista