keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Se aito ja alkuperäinen

Oli hiukan tylsä yö kun en saanut unta joten päätinpä asentaa Sims 1 koneelle! Voi että sen pelaaminen oli hauskaa :D Löysin vaatehuoneesta kaikki lisäosatkin.





Noniin tässä on Henry ja Amy Hillin tontti. Suhteita ei saanu muutettua, eli ne on toistaiseksi vaan kämppiksiä. Toi sininen möhkäle peitti aika ison osan kuvista häiritsevästi, joten muokkasin sen Paintilla pois. Miksköhän tossa katossa on reikä o.O Sitä ei saanut pois.


Noniin tässä on makuuhuone. Sisustaminen oli ainakin nopeata kun tavaroita oli aika niukasti. Toi sydänsänky 


Miksei tätä oo kakkosessa ja kolmosessa xD


Jahas herra Goottila tuli toivottamaan Hillit tervetulleeksi naapurustoon. Heti tuommonen pelottava nukke kädessä :( No kutsutaan se silti sisään.
Taika Oy:n edustaja toi taianomaisen aloituspaketin, olin senkin ihan unohtanut! Paketti häämöttää tuolla vasemmassa nurkassa.


Tässä olohuone. Tappelu siinä alkamaisillaan varmaan :D Kaikki oli jotenkin tosi erikoisen matalaa. Siis keittiötasot, sohvat ja seinät. Kännyköiden puute oli myös aika outoo.


Jahas jahas kannattanee vastata puhelimeen! Muistattekos vielä rahakoodin rosebud:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:! :D


Uuuh pimeä kolo maassa, sinne vois hypätä! Mihinköhän siitä putoaa?


No taikakaupunkiin tietysti!


Jee vuoristorata! Olisin pienenä aina halunnut että tuommosia huvipuistoja olis oikeastikin :)


Iiiiiikk!


Henry: Ei enää ikinä! Kappas komea mies uloskäynnillä. Voisin imarrella sitä hiukan.
Kalsarimies: Tiedän sixpäkkini olevan tyrmäävä ;)


HYI että mikätoi pelle on D: Nyt alko jännittään niin paljon että on pakko palata kotiin,


Taikasauvantekolaite löysi mukavasti paikkansa ulkoa. Onneks Sims ykkösessä ei koskaan sada :D Olin unohtanu hommata kaikki taikatavarat!


Nyt on parempi.
Henry: Hmmmm mitäköhän tuossa puumöhkäleessä oikein on?


Luu-Liisa tietenkin! Noniin eiköhän tämä riitä tältä erää.


Tuomio:

Pelaaminen oli aika vaikeeta, koska pelitilaa pystyi zoomaamaan vain kolmeen eri tasoon: niin, että koko tontti näky, niin, että koko talo näky tai sitten niin, että osa talosta näkyi. Kovin lähelle ei päässyt. Sen lisäksi kuvakulmia oli vaan neljä, niillekin oli omat näppäimensä. Tän olin ihan unohtanut! Oli kyllä turhauttavaa.

Mutta silti. Tää on niin legendaarinen. Jotenkin niin elävästi muistu mieleen se riemu kun sain vihdoinkin Sims Taikaa -lisäosan! Ja se, kuinka ison tappelun alla Lomalla -lisäosa oli. Huhhuh. Vois kyllä pelata tätä useemminkin, hyvin toimi Windows 7:lla! Grafiikatkin oli yllättävän hyvät ja latausajat olemattomat. Jee :D 



4 kommenttia:

  1. Oi niitä aikoja, kun itsekin pelasin tuota ensimmäistä Simsiä silloin aikanaan. Tykkäsin varsinkin tuosta Taikaa!-lisäosasta. :D Sitä en tiedä, onko meillä enää noita The Sims-peliä ja lisäosia tallessa. :P Ja tuo pelle tais olla se surullinen pelle. XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi niitä aikoja tosiaan :') Mäkin tykkäsin siitä eniten! Ihan ylivoimasesti. Kannattaapas kuules ettiä, oli niin mahtavat pelisessiot :D Joo toi pelle jotain siivoili tuolla taikakaupungissa

      Poista
  2. Awws, muistoja!♥ Ihan tuo ensimmäinen Sims on kyllä legendaarinen! :D Mulla itellä ei sitä vaan enää valitettavasti ole. :/ Löytyi ennen se kolmen lisäosan paketti, mihin kuului taikaa, hot date, ja lomalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä niin legendaarinen :D Ei että, miten tää aika jotenkin kuluu niin nopeesti :( Voi ei vähän kurjaa ettei sulla oo sitä :(( Kai sen jostain sais ostettua. Siinä paketissahan olikin jo melkein kaikki :D

      Poista